Home

Terug van vakantie, de shop is open. Bel even voor je komt.
Weborders zo snel mogelijk worden opgestuurd.

Alex Neredrlands Kampioen 2011 Afdrukken

 

 

Het laatste NK van de NAB werd in Genk verreden. Mooi en zonnig weer, beetje koud maar met de zon er bij viel dat helemaal niet op.
Op de zaterdag zat alles erg tegen bij Alex en Matthew en ook op de zondag begon het niet goed met een slechte tijd met tijdrijden, maar bij de eerste race ging het als een speer bij Alex en reed naar een mooie 2e plek. Ook Matthew  had niet zo’n goede tijd gereden, maar de race ging super en eindigde op een mooie 5e plek. In race twee was het heel erg spannend want Alex moest bij de eerste 5 of 6 eindigen, maar wilde graag winnen en nam grote risico’s, maar alles ging goed en wist de laatste race van het seizoen met een overwinning af te sluiten en is tevens NEDERLANDS KAMPIOEN 2011!!
Alex is dit jaar Kampioen geworden met de Parilla X30, Maddox chassis en Maxxis SLR banden.
Matthew ging weer heel erg goed, maar werd in de weg gereden door een andere klasse die eigenlijk niet hoort te bestaan met maar twee rijders. Hierdoor werd Matthew weer 5e en was eigenlijk een beetje boos want hij wist dat er meer in zat .
Bij Dennis ging het redelijk en reed met tijdrijden naar een 7e plek. Er zat meer in, maar door een paar kleine stuur foutjes bleef de tijd hetzelfde in alle snelle ronden. In de race ging het beter en eindigde op een 6e plek. De laatste race ging na een kleine aanpassing heel erg goed na een super mooie start en lag 3e, maar door een geknikte benzineslang viel de motor haverwegen de race stil in de bocht en was de race twee bochten later over . Niks stuk, maar een slang van een paardubbeltjes die dubbel zat. Jammer, maar het ging gelukkig erg goed. Sebastiaan Koppenol die in de eerste race zijn motor stuk reed mocht een motor van ons lenen en werd 5e en pakte hiermee het Nederlands Kampioenschap in de 07 klasse.