• Levertijd:

  De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar, dus geen lange levertijden. In veel gevallen kan een order na betaling dezelfde werkdag of de volgende werkdag verstuurd worden.
  Producten die wij niet op voorraad hebben en speciaal besteld moeten worden daar willen wij eerst een aanbetaling voor hebben. Het gaat hierbij vooral om de duurdere producten zoals motoren, carburateurs en kleding. Zou de bestelling na aanbetaling worden geannuleerd dan zal het aanbetaalde bedrag niet terug worden betaald.

 • Prijzen: Alle prijzen zijn inclusief B.T.W. maar exclusief verzendkosten.

 • Verzendkosten:

  Verzendkosten zijn € 7,95 wanneer een order vooruit betaald wordt voor een pakket tot 30Kg.
  Verzending per envelop kost € 3,25. (verzending per envelop is voor eigen risico, het is niet traceerbaar)
  Verzendkosten buitenland (Europa) zijn € 12,95.
  Rembourszendingen worden niet meer gedaan.

 • 14 dagen bedenktermijn:

 • U kunt een product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Het product dient dan wel compleet te zijn en in oorspronkelijke verpakking te zitten (indien redelijkerwijs mogelijk). Producten die beschadigd of incompleet zijn, komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Tenzij het een consumenten aankoop op afstand betreft, dan zal er in dit geval een bedrag gerekend worden dat benodigd is voor de afprijzing.

 • Ruilen

  Een product anders dan de uitzonderingen hieronder kunnen binnen 14 dagen na de aankoop worden teruggestuurd. Kosten voor het terug sturen van het te ruilen product zijn voor de kosten van de klant. Ook de verzendkosten voor het opnieuw opsturen van producten zijn voor rekening van de klant.

 • Uitzonderingen bij retourneren of ruilen

 • Een aantal producten kunnen niet geruild of geretourneerd worden:
  Motoren, Motoronderdelen, carburateurs, carburateur onderdelen.
  Laptimers, sensoren, verlengkabels en onderdelen, laser uitlijn sets, stopwatches, bandenspanningsmeters, helmen.
  Artikelen die speciaal besteld zijn kunnen niet retourgenomen worden.
  Artikelen die speciaal voor u op maat gemaakt zijn
  Geopende verbruiksartikelen zoals olie en spuitbussen

 • De consument is verplicht gekochte zaken af te nemen op het moment waarop deze bij hem worden bezorgd, dan wel op het moment dat deze volgens de overeenkomst voor hem ter beschikking staan.

 • Indien de consument de afname bij levering weigert of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk voor de levering, dan zullen de artikelen worden opgeslagen voor risico van de consument. De consument zal in dat geval alle aanvullende kosten, waaronder in ieder geval opslag- en vervoerskosten, verschuldigd zijn.

 • Leveringsprogramma: Wij kunnen meer leveren dan op onze site staat. Staat het product van uw keus niet op onze site, vraag dan of wij het artikel kunnen leveren, en tegen welke prijs wij het kunnen leveren.

 • Garantie : Garantie wordt er in de kartsport op bijna geen enkel product gegeven daar er in de kartsport geen normaal gebruik gemaakt wordt van een product. Toch kan Kart Service vd Spoel bij een defect kijken of er eventueel garantie bij fabrikant of leverancier verkregen kan worden. Als de fabrikant of leverancier geen garantie geven of het product niet willen of kunnen repareren dan is Kart Service vd Spoel niet aansprakelijk voor de kosten.

 • Garantie geldt niet op verbruiksartikelen zoals olie, spuitbussen, banden, accu's, tandwielen en kettingen, motoren, motoronderdelen, koppelingen, uitlaten, carburateurs en onderdelen nog voor schade aan een product veroorzaakt door het gebruik van verbruiksartikelen.

 • Op een enkel door u gekochte (op de factuur vermelde) product is gedurende een periode van 30 dagen na aankoopdatum gegarandeerd tegen materiaal- en fabricagefouten, tenzij de wet dwingend anders voorschrijft.

 • Indien zich binnen aangegeven garantietermijn een defect voordoet als gevolg van materiaal- en/of fabricagefouten (een en ander ter beoordeling van Kart Service vd Spoel) zal Kart Service vd Spoel naar haar keuze de reparatie kosteloos verrichten. (er is geen garantie op: olie, spuitbussen, banden, accu's, tandwielen en kettingen, motoren, motoronderdelen, koppelingen, uitlaten, carburateurs en onderdelen.)

 • Geen enkele aanspraak op garantie kan worden gemaakt als het product ruw of onoordeelkundig is behandeld, door anderen dan Kart Service vd Spoel (of door hen aangewezen reparateurs) gerepareerd is, het product is verwaarloosd, merken en/of (serie)nummers van het product en/of het garantiebewijs zijn verwijderd en/of veranderd.

 • De klant is zelf verantwoordelijk voor de kart en het gebruik daarvoor dus ook voor montage van aangeschafte producten. Bij wedstrijden gelden bepaalde regels en de klant is zelf verantwoordelijk dat zijn spullen aan deze regels voldoen. De klant moet dus zelf nakijken of de aangekocht spullen bij Kart Service vd Spoel de juiste spullen zijn voor gebruik bij een wedstrijd. Kart Service vd Spoel is op geen enkele manier aansprakelijk als een product niet voor een wedstrijd in toegestaan.

 • De garantie vervalt indien de consument schade veroorzaakt door een onjuiste behandeling van het product.

 • Aansprakelijkheid voor eventuele schade (in welke vorm dan ook) veroorzaakt door een ondeugdelijk product wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

 • Reparaties buiten de garantietermijn worden zo snel mogelijk tegen een redelijk tarief uitgevoerd.

 • Bij eventuele storing dient het product onder bijvoeging van de aankoopfactuur (cq garantiebewijs) en eventuele separate product gebonden garantiebewijzen bij Kart Service vd Spoel aangeboden te worden.

 • Bij garantiereparaties zijn de portokosten van verzendingen naar Kart Service vd Spoel en retourzendingen naar de klant voor rekening van de geadresseerde.